ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΠΑΛ - 12 ΜΕΡΕΣ / 11 ΝΥΧΤΕΣ

1η - 2η Μέρα ΑΘΗΝΑ - ΔΕΛΧΙ - ΤΖΑΙΠΟΥΡ

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας και μέσω ενδιάμεσου σταθμού ,άφιξη στο Δελχί πολύ νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας . Υποδοχή και οδική μεταφορά προς Τζαιπόυρ . Άφιξη στο Ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια . Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για ξεκούραση . Διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο.

3η Μέρα ΤΖΑΙΠΟΥΡ

Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε στην πόλη. Επίσκεψη στο Οχυρό Αμπέρ με ελέφαντες ( ή τζίπ ) , το Παλάτι της πόλης , το Jantar Mantar , το Παλάτι των Ανέμων ( Hawa Mahal ) , και στην αγορά της πόλης . Επιστροφή και διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο .

4η Μέρα ΤΖΑΙΠΟΥΡ - ΑΓΚΡΑ ( 235 ΧΛΜ. - 5 ΩΡΕΣ )

Μετά το πρωινό οδική μεταφορά στην Άγκρα. Στην διαδρομή θα σταματήσουμε στη Φατεχπούχ Σίκρι , το καλύτερο δείγμα συνδυασμού Ινδικής και Μουσουλμανικής αρχιτεκτονικής . Το τέμενος της πόλης ,λέγεται πως είναι ακριβές αντίγραφο αυτού της Μέκκας. Συνεχίζουμε για την Άγκρα και φθάνουμε στο Ταζ Μαχάλ . Ξενάγηση στο μνημείο και στην συνέχεια στο Κόκκινο Οχυρό . Άφιξη και τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο . Υπόλοιπη μέρα ελεύθερη . Διανυκτέρευση .

5η Μέρα ΑΓΚΡΑ - ΤΖΑΝΣΙ - ΚΑΤΖΟΥΡΑΧΟ

Μετά το πρωινό μεταφορά στο σιδηροδρομικό σταθμό για να πάρουμε το τραίνο για το Τζανσί . Άφιξη στο Τζανσί και οδική μεταφορά στο Κατζουράχο . Στην διαδρομή μας θα επισκεφθούμε την Όρτσα . Άφιξη στο Κατζουράχο αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .

6η Μέρα ΚΑΤΖΟΥΡΑΧΟ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τους ναούς που βρίσκονται ανατολικά και δυτικά της πόλης . Οι ναοί χτίστηκαν μεταξύ 10ου και 11ου αιώνα από την δυναστεία Chandela και εμφανίζουν πολλές ερωτικές σκηνές .Συνεχίζουμε για το αεροδρόμιο για την πτήση προς Βαρανάσι . Άφιξη ,μεταφορά και τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο . Υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη σε μιά από τις ιερές πόλεις της Ινδίας . Διανυκτέρευση .

7η Μέρα ΒΑΡΑΝΑΣΙ

Πολύ πρωινή μεταφορά στον ποταμό Γάγγη για να δούμε τις σχετικές ιεροτελεστίες που γίνονται από τους διάφορους πιστούς. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο για πρωινό . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Banaras Hindu University , τον ναό Tulsi Manas , τη Σαρνάθ ( ένα από τους 3 ιερούς τόπους των Βουδιστών ) , τον Γάγγη ,τα διάφορα Γκάτς και τις διάφορες τελετές που γίνονται καθ'όλη την διάρκεια της μέρας . Επιστροφή στο Ξενοδοχείο και διανυκτέρευση .

8η Μέρα ΒΑΡΑΝΑΣΙ - ΔΕΛΧΙ

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση προς Δελχί. Άφιξη και μεταφορά στο Ξενοδοχείο για τακτοποίηση . Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο να περπατήσετε μόνοι σας στα διάφορα αξιοθέατα της πόλης . Διανυκτέρευση .

9η Μέρα ΔΕΛΧΙ

Μετά το πρωινό ξενάγηση στη πόλη . Θα δούμε τον τάφο του Humayun , το μεγαλύτερο τέμενος της Ινδίας - Jama Masjid το Raj Ghat -χώρο αποτέφρωσης του Μαχάτμα Γκάντι , το Qutub Minar , το Bangla Sahib , τον ναό του Λωτού , την αγορά της πόλης . Επιστροφή το απόγευμα στο Ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση. 

10η Μέρα ΔΕΛΧΙ - ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ

Μετά το πρωινό , μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Κατμαντού . Άφιξη , υποδοχή από τον αντιπρόσωπό μας και μεταφορά στο Ξενοδοχείο . Συνεχίζουμε σε μιά ξενάγηση της πόλης . Θα δούμε την πύλη των Λεόντων, την Χρυσή Πύλη , το Παλάτι με τα 55 παράθυρα , το άγαλμα του Βhupatindra Malla ,παλιού Βασιλιά της περιοχής . Το βράδυ θα απολαύσουμε παραδοσιακούς χορούς και τοπικές σπεσιαλιτέ σ'ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης - Nepali Chulo. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

11η Μέρα ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ

Πρωινό στο Ξενοδοχείο . Προαιρετική εκδρομή που περιλαμβάνει πτήση κοντά στο Έβερεστ και στις άλλες γειτονικές κορφές  των Ιμαλαίων . Ξενάγηση στην Πατάν με τις υπέροχες παγόδες , τους διάφορους ναούς , το πρώην Παλάτι , την πλατεία Durbar . Η πόλη βρίσκεται 5 χλμ. από την Κατμαντού . Θα επισκεφθούμε επίσης μιά κατασκήνωση προσφύγων από το Θιβέτ όπου κατασκευάζουν διάφορα είδη λαικής τέχνης και υπέροχα χαλιά . Συνεχίζουμε για την στούπα Swoyambunath ένα από τα πιό ιερά Βουδιστικά μέρη στο κόσμο . Επιστροφή στο Κατμαντού και ξενάγηση την πόλη. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο και διανυκτέρευση .

12η Μέρα ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση προς Αθήνα . Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε την Boudhanath , μία από τις μεγαλύτερες στούπες την Ασία και σημείο αναφοράς για τον Θιβετιανό Βουδισμό στο Νεπάλ και την Pashupatinath , τον πιό ιερό προορισμό στο Νεπάλ . Αναχώρηση το μεσημέρι ή απόγευμα από το αεροδρόμιο και μέσω ενδιάμεσου σταθμού άφιξη στην Αθήνα την επόμενη μέρα .

 

 

Enter Amount